De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement | Rentetarieven.com

Page content

De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement

 

Het best passende hypotheekarrangement voor de nieuwbouwwoningen in de wijk "De Draai" vind je hier. Met behulp van onderstaand formulier kan je hypotheekarrangement vrijblijvend en kosteloos aanvragen.

De nieuwbouwlocatie “de Draai’ zal in de komende jaren flink uitbreiden. Over een aantal jaar zullen er circa 2700 woningen worden gerealiseerd.

Bij diverse banken en financiële instellingen worden er allerlei voordelen “gegeven” bij het afsluiten van een hypotheek als er een nieuwbouwwoning wordt aangekocht in het project “De Draai in Heerhugowaard”.

De voordelen variëren van korting op de hypotheekrente, korting op de afsluit- of advieskosten of andere "creatieve" kortingen. Uiteraard heel verleidelijk (en laat mogelijke kortingen ook zeker niet lopen ;)).

Maar waar doe je goed aan en wat zou je “moeten” kiezen.

De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement aanvragen:

Het advies is, om je niet direct te laten verleiden door een (mogelijke) korting en hier je keuze op te baseren (waar je vele jaren aan vast kan zitten). Kies in de eerste instantie voor de beste hypotheek en zorg er dan voor dat je de maximale kortingen kan bedingen (met de diverse arrangementen die worden aangeboden).

Met behulp van onderstaande aanvraag kan je maximale kortingen aanvragen.

Onderstaande punten gelden voor het formulier "De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement".

Check-icon (2)Het verplicht je tot niets

Check-icon (2) De laagste hypotheekrente mogelijk

Check-icon (2) Hypotheekspecialisten die op de hoogte zijn van nieuwbouwhypotheken

Check-icon (2) Het kost niets

Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk behandeld. Het verzoek wordt direct in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Check-icon (2) Het verzoek tot het arrangement is dus geheel vrijblijvend en kosteloos aangezien je niemand direct een opdracht verstrekt. 

Check-icon (2) Wij werken samen met (o.a.) HypotheekCompany. Circa 100 onafhankelijke advieskantoren hebben zich aangesloten bij deze landelijke keten.

Check-icon (2) Met het hypotheekadvies ontvangt u meerdere berekeningen en mogelijkheden van diverse banken

Check-icon (2) Je ontvangt dus (ook) een aanbieding met de laagst mogelijke hypotheekrente.

 

De beste hypotheek voor "De Draai Heerhugowaard" 

De beste hypotheek is de hypotheekoplossing die aansluit op jouw wensen, eisen en uitgangspunten.

Voorbeelden kunnen zijn de maximale hoogte van de hypotheek, het verkrijgen van NHG, het moment van aflossen en/of de gewenste (maximale) netto maandlasten van de hypotheek

Maar ook zaken als bescherming van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of pensioen kunnen belangrijke uitgangspunten zijn.

De stap naar de beste hypotheek met de maximale korting voor een nieuwbouwwoning in De Draai is het invullen van bovenstaand formulier

 Hypotheekadviseurs voor De Draai in Heerhugowaard

De hypotheekadviseurs die samenwerken met Rentetarieven.com zijn onafhankelijke hypotheekspecialisten. Dit betekent dat er geen (financiële) binding bestaat met een bank. Er worden daarom ook geen afsluitprovisies gerekend door een bank voor het afsluiten van een hypotheek.

Met de beste hypotheekoplossing wordt een bank geselecteerd die het beste past (en die eventueel de maximale korting heeft).

Om kennis te maken met deze manier van werken kan je het bovenstaande formulier invullen (dit is vrijblijvend en kosteloos).

De Draai Heerhugowaard hypotheekmogelijkheden? Behaal het maximale voordeel met de beste hypotheek!

Bron video gemeente heerhugowaard