Hypotheekmogelijkheden funderingsherstel Wormerveer?

Page content

Hypotheekmogelijkheden funderingsherstel Wormerveer?

Hypotheekmogelijkheden funderingsherstel Wormerveer?

In november van dit jaar (2017) werd gepresenteerd dat binnen in de Zeeheldenbuurt in Wormerveer ruim 170 woningen kampen met funderingsproblemen.

Dit keer zijn het niet de funderingspalen, zoals in veel gevallen in de Zaanstreek, maar de (vorming van) scheuren in de dwarsbalken.

De gemeente Zaanstad en woningbouwvereniging Parteon leggen de verantwoordelijkheid volledig bij eigenaren van de woningen.

De verplichting tot herstel brengt (zeer) hoge kosten met zich mee. De eigenaren moeten dus noodgedwongen gaan nadenken over de betaling en/of financiering hiervan.

Uiteraard staat dit los van de aanpak en onderzoek naar de juridische verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de verkochte woningen door Parteon. De eigenaren zijn uiteraard zeer verbolgen over deze kwestie en voelen zich (logischerwijze) bekocht.

Financiering funderingsherstel Wormerveer:

Mogelijkheden tot financiering van het funderingsherstel zijn bijvoorbeeld:

Het opnemen van extra hypotheek voor de betaling hiervan. Een "doekje voor het bloeden" zijn de huidige lage hypotheekrente en mogelijkheden tot iets ruimere verstrekkingen bij diverse banken.

Om deze mogelijkheden door te laten rekenen en je vrijblijvend te laten informeren kan je hier een verzoek doen tot een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur uit de Zaanstreek welke is gespecialiseerd in dergelijke constructies en mogelijkheden.

Een andere optie is om gebruik te maken van het fonds duurzaam funderingsherstel. Eventueel in combinatie met een hypotheek.

Op het moment dat er geen mogelijkheden zijn binnen de persoonlijke hypotheeksituatie kan dit fonds een mogelijkheid zijn tot financiering van het herstel.

Adviesgesprek financieringsmogelijkheden Funderingsherstel:

Om direct een adviesgesprek aan te vragen voor de financieringsmogelijkheden kan je gebruik maken van onderstaand verzoek.

check Het verzoek tot een afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Comment Section

1 reactie op “Hypotheekmogelijkheden funderingsherstel Wormerveer?Notice: Undefined variable: commentby in /home/wp00587/domains/rentetarieven.com/public_html/wp-content/themes/phoenix/includes/fn.phx_comments.php on line 51

op 19 juni 2018 om 19:38

Goed om te weten. Bedankt voor het artikel!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.