Hypotheekrente Argenta | Vergelijk Argenta

Page content

Hypotheekrente Argenta

Argenta:

Argenta is een bank- en verzekeringsgroep. Argenta richt zich voornamelijk op de de particuliere markt in Nederland, België en Luxemburg.

Argenta staat erom bekend dat zij op hun producten een scherp prijsbeleid voeren. Dit is voornamelijk te danken aan de lage kosten die Argenta heeft door een sterke mate van efficiency en een hoge mate van effectiviteit.

De bank richt zich voornamelijk op bank en verzekeringsproducten. Hier vallen dus hypotheken, spaar- en verzekeringsproducten onder.

In Nederland telt Argenta momenteel circa 250.000 klanten.

Hypotheekrente Argenta:

Er zijn diverse mogelijkheden van hypotheekrente Argenta. De bank heeft diverse hypotheek producten die verschillende hypotheekrente mogelijkheden hebben. Hypotheekrente Argenta staat bekend als een van de meest concurrerende hypotheekrentes in Nederland.

De hypotheekrentes van Argenta zijn over het algemeen hetzelfde als die van Woonlife. Woonlife is een label dat Argenta ook voert.

Hypotheekrente vergelijken Argenta:

Als je de hypotheekrente gaat vergelijken zal deze zeer waarschijnlijk sterk uitkomen in de hypotheekrente vergelijking. De spaarhypotheek (Woonlife) was een populaire hypotheekoplossing. Dit had te maken met de lage rente die werd geboden.

Momenteel komt de annuïteitenhypotheek van Argenta over het algemeen scherp uit in de vergelijkingen.

Hypotheekofferte Argenta:

Om een hypotheekofferte aan te vragen van Argenta kan je gebruik maken van het hypotheekofferte aanvraagformulier. Een onafhankelijk hypotheekadviseur uit jouw regio zal de hypotheekofferte opvragen op basis van jouw specifieke wensen.

Tevens kan er een vergelijking worden opgemaakt om te zien of er nog eventuele (betere) alternatieven zijn voor Argenta

Uiteraard biedt Argenta vele hypotheekvormen aan. De specifieke hypotheekvorm (of combinatie hiervan) moet passen in jouw specifieke situatie.

 

 

 

Het hoofdkantoor van Argenta in Nederland is gevestigd in Breda (Essendonk 30 4824 DA Breda).


Grotere kaart weergeven

 

Meer algemene informatie over Argenta is te vinden op de website van Argenta

Comment Section

0 reacties op “Hypotheekrente Argenta

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.