Hypotheekrente BLG | Rentetarieven.com

Page content

Hypotheekrente BLG

BLG

BLG is een hypotheekverstrekker uit Limburg. Het is de afkorting voor Bouwfonds Limburgse Gemeenten. Meer dan 55 jaar geleden is BLG gestart. Momenteel is deze hypotheekbank een onderdeel van de SNS Reaal Groep.

BLG werkt alleen met het onafhankelijk intermediair (onafhankelijk hypotheekadviseurs).

Onafhankelijk hypotheekadviseurs werken niet voor één bank, maar kunnen de hypotheekoplossingen (en hypotheekrentes) van vele banken aanbieden.

Hypotheekrente BLG staat ook in de hypotheekrentelijst op deze site (pagina hypotheekrente vergelijken). De eventuele kortingen van BLG hoeven niet perse op de hypotheekrentelijst te staan. Om deze aan te vragen kan je dit formulier invullen.

BLG is voornamelijk actief op de Nederlandse hypotheekmarkt. Maar er zijn ook mogelijkheden tot sparen en verzekeren (overlijdensrisicoverzekering).

De hypotheekoplossingen van BLG zijn veelal gericht op de wensen van de klant. Vaak zijn er maatwerkoplossingen mogelijk voor de hypotheekoplossingen. Hier staat BLG (positief) om bekend.

Om een aanvraag in te dienen voor een hypotheekofferte van BLG hypotheken, kan je het formulier invullen.

Hypotheekrente BLG:

De hypotheekrentes van BLG zijn transparant. De  hypotheekrentes van BLG kunnen verschillen per hypotheekvorm. De annuiteitenhypotheek staat goed bekend in verband met de (veelal) scherpe rentetarieven en heldere voorwaarden.

De eventuele extra kortingen gelden veelal voor de annuiteitenhypotheek.

Om alle kortingen voor de hypotheekmogelijkheden van BLG door te laten rekenen kan je het hypotheekofferte aanvraagformulier invullen.

De hoogte van de hypotheekrente van BLG kan je uiteraard vergelijken met andere banken in de hypotheekrentelijst.

Hypotheekrente BLG? Vraag het hier direct aan!

Hypotheekofferte BLG:

Een onafhankelijk (Erkend) hypotheekadviseur uit jouw regio kan een hypotheekofferte op (laten) maken als je het benodigde formulier invult.  De hypotheekrente van BLG zal tevens worden vergeleken met andere banken (met eventuele kortingen).

De hypotheekoplossing (bijvoorbeeld de hypotheekvorm en de rentevaste periode) moet uiteraard passen in jouw specifieke situatie (en eisen en wensen).

Aanvragen hypotheekrente BLG? Vraag een hypotheekofferte aan!

 

Het hoofdkantoor van BLG (hypotheken) is gevestigd in Geleen (Jos Klijnenlaan 288 6164 AZ Geleen.


Grotere kaart weergeven

 

Meer algemene informatie over BLG is te vinden op de website van BLG.

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Hypotheekrente BLG

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.