Verschillen hypotheekrente nemen toe | Actuele rentetarieven

Page content

Verschillen hypotheekrente nemen toe

Een hypotheek voor huizenkopers wordt elke maand wat goedkoper. De hypotheekrente blijft dalen en de verschillen nemen toe. Voor mensen die een (volgende) stap gaan maken op de huizenmarkt zijn dit gunstige ontwikkelingen.

De meeste huizenbezitters merken de lagere rentetarieven echter nog niet in de maandlasten. De rente is veelal voor meerdere jaren vastgezet. Uiteraard kan oversluiten van de hypotheek een optie zijn.

Starters op de woningmarkt kunnen over het algemeen het meeste profiteren van deze ontwikkelingen. Naast de lage hypotheekrente zijn de huizenprijzen ook nog relatief laag.

Hypotheekrente vergelijken zinvol:

Het vergelijken van de actuele hypotheekrente is te adviseren. De verschillen tussen de diverse aanbieders en de rentevaste periodes zijn groot. Voor de exacte verschillen kunt u het actuele hypotheekrente overzicht raadplegen.

Het meest populair zijn de hypotheken met een rentevaste periode van 10 jaar. De hoogte van deze rentetarieven liggen bij diverse financiële instellingen al onder de 3%.

In onderstaand overzicht kunt u de ontwikkelingen (dalende trend) van de hypotheek rentetarieven aflezen vanaf 2011 tot heden.

Verschillen hypotheekrente afgelopen periode

 

Comment Section

0 reacties op “Verschillen hypotheekrente nemen toe

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.